Maalaan mielelläni -kurssi

Lähde kanssamme Ranskan kevääseen rentoutumaan ja löytämään uutta tai unohtunutta elämänvoimaa luovan taidetyöskentelyn menetelmin eli maalaamalla, liikkumalla ja kirjoittamalla. 

Maalaan mielelläni

Retkillä lähikyliin, viinitilalle ja Strasbourgiin tutustumme värikkääseen Alsacen seutuun. Majoitumme viehättävässä vuorten ympäröimässä Nideckin puutarhat-majatalossa. Puutarhan läpi virtaavan pienen joen rannalla on tynnyrisauna paljuineen ja suomalainen kota. Lähistöltä löytyy hienoja patikointireittejä ja -polkuja.

Iltaisin kokoonnumme nauttimaan ranskalaisen keittiön herkuista, joita meille loihtii paikallinen loistava kokki.

Matkan kokonaishinta vaihtelee majoitusvaihtoehdosta riippuen 1500-1800 euroa.

Hintaan sisältyy:

  • lennot Lufthansalla Helsinki-Frankfurt-Helsinki ja kuljetukset majapaikkaamme
  • ohjelmaan sisältyvät päiväretket lähikyliin  ja viinitilalle sekä Strasbourgiin
  • päivittäiset ateriat (runsas aamupala, välipala sekä päivällinen / lounas)
  • majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa tai vierasmajoissa
  • Maalaan mielelläni -kurssi päivittäin

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Pirjo Lehmuskoski

Toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja (TRO)
Draamaohjaaja
Elämäntaidekouluttaja
040 838 3696
pirjo.lehmuskoski [at] gmail.com  

Ulla Hoikka

Vedic Art -opettaja
Rosen- terapeutti
Elämäntaidekouluttaja
045 895 1033
ulho48 [at] gmail.com

Palautteita edellisen vuoden kurssilaisilta:

Kurssin sisältö oli minullekin -  muutaman kymmenen vuoden jälkeen noviisille - oikein kiva, ei liian korkea kynnys aloittaa. Koin, tai alun perin ajattelin kurssin juuri mindfulness- tyyppiseksi toiminnaksi oman hektisen työn vastapainoksi. Ja sitä se oli.

 

Kurssipaikka  palveluineen (paljuineen, saunoineen, loistavinen aterioineen ym. ja mukavinen henkilökuntineen -BRAVO) ja huoneineen oli loistava löytö, suorastaan helmi! Ei vaihdeta paikkaa!

 

Maalaan mielelläni -kurssin tilat todella hulppeat ja sisältö minulle tuttua ja sopivaa. Olen taas voimaantunut työskentelemään itsenäisesti, kiitos siitä.

 

Retket olivat ihanat ja kuljetus niihin vaivatonta minibussilla. Maastoretket  omien voimien mukaiset varmaan kaikille sopivat.

 

Näin jälkikäteen hieman harmittaa kun en kirjoittanut aktiivisesti päiväkirjaa, vaikkakin muistutit siitä joka päivä. Oma havainto työskentelyssäni oli vapautuminen omalta kriittiseltä arvioinnilta omia teoksiani kohtaan. Keskityin vahvasti omaan tekemiseen tajunnan virran viemänä eli vasemman aivopuoliskon aktivointi moninaisesti oli hyvä.

 

Majoitus ja ruokailu, olen erittäin tyytyväinen; suussa sulavat herkut laulavan kokin tarjoilemana, voiko enempää toivoa! Annika oli aivan mahtava majatalon emäntä.

 

Niin onnistunut reissu, että voit laittaa ennakkovarauksen ensi vuodelle.